Bedrijf

Kleurverschil is een adviesbureau op het gebied van inkoop en ketenmanagement dat zich speciaal richt op het professionaliseren van inkoop binnen organisaties.

Kleurverschil onderscheidt zich van adviesbureaus door het gegeven advies daadwerkelijk te implementeren en te borgen door kennisoverdracht en coaching.

Kleurverschil opereert in profit en non-profit organisaties. Hierdoor heeft zij kennis van zowel commerciŽle als gesubsidieerde markten, o.a. binnen het sociaal domein.

Werkwijze van Kleurverschil in beeld

Naamgeving

Ieder mens wordt gedreven door verschillende waarden.

Diverse waarden kunnen gebundeld worden in een kleur, waarbij elke kleur bepaalde menselijke eigenschappen vertegenwoordigt.

Organisaties bestaan uit verschillende kleuren, waarbij de cultuur van het bedrijf wordt gevormd door de overheersende kleur van de medewerkers.

In verandertrajecten is het van belang andere kleuren aan je organisatie toe te voegen, om de beweging in gang te zetten.

Hierin maakt de kleur het verschil.

Nicole Smit

Nicole Smit, sinds 2005 eigenaar van Kleurverschil, is een gedreven bedrijfskundig ingenieur met ruim 18 jaar ervaring in diverse facetten van het bedrijfsproces. Naast verkoop- en supply chain bekwaamheid heeft zij ruime internationale inkoopervaring opgedaan binnen de retail. Bij provinciale en gemeentelijke overheden heeft zij inkoopveranderingstrajecten begeleid en kennis opgedaan over (Europees) aanbesteden. Ze kan bogen op leidinggevende ervaring met multidisciplinaire teams. Zij is in staat strategische doelen te definiŽren en te vertalen in operationele acties, waarbij ze een overall view behoudt op de totaal doelstelling van de organisatie, de medewerkers en processen.

Nicole wordt gedreven door resultaten, kennis en ontwikkeling, geÔnspireerd door kansen, vrijheid en respect. Met haar bedrijf wil zij kleur geven aan ondernemingen, door het realiseren van inkoopprofessionalisering en supply chain verbeteringen.

Haar persoonlijke devies: geloof in jezelf, haar droom: een congreshotel in Frankrijk.